Midwinterborrel of diner

Bedrijven sluiten op een spannende en verrassende omgeving het jaar af in de sfeervolle herberg Den Bonten Os bij preHistorisch Dorp. 

In de authentieke omgeving binnen de middeleeuwse stadsmuren biedt het bijzondere Eindhovense museum alle mogelijkheden om met medewerkers en relaties terug te kijken op het voorbije jaar. Of toast u liever u op historisch 2018?

Herberg Den Bonten Os en de ambachtshuizen bieden een sfeervolle omgeving voor u en uw gasten. De vuurkorven branden op het marktplein voor een warm welkom. Ook binnen in de enorme haard port de herbergier een knapperend vuur op. 

We ontvangen u graag met bijvoorbeeld een glaasje Glühwein!

Eerlijke streekgerechten

Bij de midwinterborrel serveert de herbergier heerlijke streekgerechtjes zoals gepekelde, lichtgerookte ‘overlastgans’ op linzenkaantjes met knolselderijcrème, paté van wild zwijn met in Port gewelde pruimen, tosti van oerbrood en schapenkaas of zijn specialiteit worstenbrood van speltdeeg en gehakt van de oervarkens, die in eigen varkenskraal van preHistorisch Dorp opgroeiden, met zuurkool. 

Inclusief de diverse (alcoholische) dranken vanaf € 49,50 per persoon. Voor dat bedrag reserveert u ook al een bijzonder midwinterdiner met vier gangen!

Meer informatie? Bel direct met Irma Steenbeek, tel 040 8200115. Irma vertelt u graag over de bijzondere mogelijkheden. Bijvoorbeeld met muziek!

Bedrijfsbijeenkomsten

Vier samen met collega´s een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in preHistorisch Dorp. De herbergier van herberg Den Bonten Os ontvangt jullie graag bij het knapperend haardvuur.

Middeleeuwse gebouwen en ambachtshuizen aan het Marktplein openen speciaal en alleen voor het bedrijf, juist ook in de sfeervolle winterse periode.

Dichtbij het centrum van Eindhoven en middenin Genneper Parken biedt preHistorisch Dorp bijzondere mogelijkheden voor een historische bedrijfsbijeenkomst. Wat dacht u van een middeleeuws dinerbuffet? De herbergier serveert lokale streekproducten en bieren van Stadbrouwerij Eindhoven.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding in onze sfeervolle middeleeuwse herberg en authentieke ambachtshuizen.

Meer weten?

Bel met Irma Steenbeek, i.steenbeek@eindhovenmuseum.nl, 040 - 82 00 115