High Tea Moederdag

Maak Moederdag dit jaar heel speciaal met een exclusieve high tea in het preHistorisch Dorp. Vanaf 15 uur worden er heerlijke hapjes geserveerd in Herberg Den Bonten Os.

Voor en na de high tea zijn jullie met het hele gezin welkom in het museum. Beleef deze speciale Moederdag in andere tijden en ontmoet verschillende bewoners in eeuwenoude hoeves en boerderijen. Doe mee aan historische spelletjes en ervaar zelf hoe het was om in de prehistorische tijd of de middeleeuwen te leven.Dat wordt hoe dan ook een bijzonder samenzijn, waarbij niet alleen moeders, maar iedereen met volle teugen kan genieten. Tijdens de speciaal voor Moederdag geserveerde high tea kan er in alle rust en luxe worden genoten van al het lekkers.


High Tea - Op het menu

- Muffins met jamvulling van seizoensfruit

- Scones met crème en/of brownies

- Mini-sandwiches

- Canapés met luxe beleg en garnering  

- Mix van luxe gebak, petit fours en zoetigheden

- Quichepuntjes

- Mini worstenbroodjes

- Thee

Prijzen (inclusief dagentree tot het preHistorisch Dorp)

Kinderen < 3 jaar gratis
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 24,95
Volwassenen € 29,95

Prijzen zijn inclusief entree museum vanaf 10:00 uur, gratis toegang tot alle activiteiten.
Vanaf 15.00 uur wordt de high tea geserveerd in Herberg Den Bonten Os.
NIEUWS


Groots Vikingfestival met 300 Vikingen
2019-06-08

De Vikingen vallen het preHistorisch Dorp binnen! Het grootse Vikingfestival brengt dit jaar bijna 300 Vikingen naar Eindhoven van 8 t/m 10 juni. Het hele dorp wordt drie dagen lang overspoeld door een kampement van ambachtslieden, handelaars en krijgers.

bekijk het evenement >


Back to basic: Kom logeren in de prehistorie
2019-05-23

Pak je spullen en vertrek voor een weekend op een reis 2500 jaar terug in de tijd. Grijp deze kans om een nacht door te brengen in een ver verleden. Op zaterdag 6 juli is het preHistorisch Dorp open voor een overnachting.

bekijk het evenement >


Een weekend vol paasactiviteiten
2019-04-12

Bij ons vier je 3 dagen lang Pasen. Traditiegetrouw gaan we lekker aan de slag met eieren! Je kan paaseieren versieren met verschillende kleuren in het Ambachtenhuis, symbolen van klei maken, eieren zoeken en nog veel meer.

bekijk het evenement >