Logeer in het verleden

Een weekend lang leven, precies zoals vroeger: overnachten in een vroegmiddeleeuwse hoeve en meedoen aan historische activiteiten. Jij leeft van zonsopgang tot na zonsondergang in een compleet andere tijd. Een bijzondere meerdaagse belevenis waarbij je het échte leven in de vroege middeleeuwen ervaart. 

De 9e eeuwse Adellijke Hoeve is een van de meest sfeervolle gebouwen in preHistorisch Dorp. Binnen en buiten op het erf doe jij mee aan aan unieke historische activiteiten samen met een echte historische bewoner. Natuurlijk ga je op ontdekkingsreis en neem je daal aan de uitgebreide rondleiding door onze zes tijdperken. Je bereidt op authentieke wijze en boven een open vuur de maaltijden, met bijvoorbeeld handgemaakt brood uit een oeroven en drinkt zelfgeplukte kruidenthee. Maar er staat veel meer op het programma, een weekend vol avonturen!

Zijn jullie klaar voor de back to basic-tijdreis? 

Tijdreizigers van 4 t/m 99 jaar bieden wij een unieke ervaring. Kinderen onder de 16 jaar kunnen meedoen als zij worden begeleid door een meerderjarige deelnemer.

Bestel direct jouw deelnamebewijs

Datum za 15 & zo 16 september
Tijd Zaterdag vanaf 10.30 uur tot zondag 13.00 uur (zondagmiddag deelname aan reguliere zomeractiviteiten)
Deelnemers minimaal 15 - maximaal 25 
Prijs Volwassenen: 69,- p.p. 
      Kinderen t/m 11: 49,- p.p. (max 3 kinderen onder begeleiding van een volwassene)

Maak jouw weekend compleet met historische kledij. Het kledingatelier stelt deze handgemaakte kleding beschikbaar tegen vergoeding van 24,50 euro. Wil je geheel in stijl als vroeger leven? Vermeld dan bij je aanmelding je lengte, kleding-, en schoenmaat. NIEUWS


REDBAD Experience
2018-06-26

Ontdek de wereld van REDBAD op dé filmlocatie. Met onder meer een exclusieve voorpremière en het Surviving REDBAD weekend.

bekijk het evenement >


Bezoek preHistorisch Dorp nu voor 1 euro
2018-06-05

Met de Lidl Museumactie bezoek je preHistorisch Dorp voor maar 1 euro! Zorg dat je snel je voucher aanvraagt, want op = op.

bekijk het evenement >


telefonische werkzaamheden
2018-05-25

Vrijdag 25 mei wordt er achter de schermen gewerkt aan onze telefooncentrale.

bekijk het evenement >