Moederdag High Tea!

Verwen je moeder met een heerlijke High Tea, inclusief historische beauty salon!

Op zondagmiddag 13 mei   kun je bij ons je moeder in de watten leggen terwijl je zelf een superleuk uitje hebt. Hoe fijn is dat?!

Na een heerlijke High Tea voor het hele gezin, wordt moeder onder begeleiding van een Historische Schoonheidsspecialiste door haar kinderen verwend. Ook in het verleden maakten vrouwen zich immers al mooi. Bijvoorbeeld door hun haar kunstig te vlechten, hun wangen rood te verven of hun ogen zwart te omranden. De moeders zullen er oogverblindend uit zien! De kinderen kunnen bovendien aan de slag om een prachtig geurig verwencadeautje te maken. Voor moeder uiteraard, maar misschien ook wel een beetje voor henzelf.

Is moeder door en door verwend? Dan is er buiten in ons dorp genoeg te beleven! In het Hemelvaart/moederdagweekend gaan we namelijk terug naar de tijd van de Tachtigjarige oorlog. Soldaten uit die tijd zullen hun kampement in ons dorpje opslaan en gedurende het hele weekend de vuurwapens laten knallen. Je kunt bovendien meetrainen met een echte soldaten-rekruteer!

Op het menu:

  • Verse kruidenthee van het vuur
  • Luxe koeken en taarten
  • Bocadillo-bites; Spaanse tapas van zeer luxe belegde mini-ciabatta’s
  • Goed gevulde maaltijdsalade
  • Quiche-puntjes
  • Groentenchips
  • Crudité met dippers
  • Hemelse modder

Inclusief entree preHistorisch Dorp, 13 mei vanaf 11.00 uur (bestaand uit toegang en gratis deelname aan alle activiteiten, workshops boogschieten, vuur maken en fibula (mantelspeld) maken & rondleidingen). De high tea wordt vanaf 15.00 uur geserveerd.

Bestel direct je tickets!

Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar € 19,95, vanaf 12 jaar € 24,95

nb. overige drankjes zijn niet bij de high tea inbegrepen.


NIEUWS


Groots Vikingfestival met 300 Vikingen
2019-06-08

De Vikingen vallen het preHistorisch Dorp binnen! Het grootse Vikingfestival brengt dit jaar bijna 300 Vikingen naar Eindhoven van 8 t/m 10 juni. Het hele dorp wordt drie dagen lang overspoeld door een kampement van ambachtslieden, handelaars en krijgers.

bekijk het evenement >


Back to basic: Kom logeren in de prehistorie
2019-05-23

Pak je spullen en vertrek voor een weekend op een reis 2500 jaar terug in de tijd. Grijp deze kans om een nacht door te brengen in een ver verleden. Op zaterdag 6 juli is het preHistorisch Dorp open voor een overnachting.

bekijk het evenement >


Een weekend vol paasactiviteiten
2019-04-12

Bij ons vier je 3 dagen lang Pasen. Traditiegetrouw gaan we lekker aan de slag met eieren! Je kan paaseieren versieren met verschillende kleuren in het Ambachtenhuis, symbolen van klei maken, eieren zoeken en nog veel meer.

bekijk het evenement >