Paasbrunch in het preHistorisch Dorp

Vier het voorjaar en geniet samen met je familie van een heerlijke paasbrunch in het preHistorisch Dorp. Schuif eerste of tweede paasdag aan in onze herberg en laat je verwennen in een historische setting. Bij mooi weer brunchen we buiten! Naderhand kun je uiteraard met z’n allen genieten van de levende geschiedenis in ons museum: rondleidingen, workshops, dieren en natuurlijk allerlei paasactiviteiten. Tijdens Pasen zijn wij geopend van 10:00 – 17:00 uur, ook op maandag!

De brunch
De paasbrunch bij het preHistorisch Dorp is een unieke beleving. Je wordt ontvangen in onze 16e-eeuwse Herberg Den Bonten Os, waar het buffet om 10:00 voor je klaarstaat. Hier heb je de keuze uit verschillende koude en warme gerechten, zoals quiches, salades, luxe beleg en paasbrood. Vruchtensappen, koffie, thee en melk zijn inbegrepen. Ook aan de zoetekauwen is gedacht! Croissantjes, chocoladebrood en zoet beleg staan voor je klaar.

Ideaal met kinderen
Het preHistorisch Dorp is een ideale brunchlocatie voor de hele familie.  De brunch heeft voldoende lekkernijen voor kinderen en rondom de brunch is er genoeg te beleven. Terwijl jullie nog genieten van een drankje, kunnen de kinderen deelnemen aan historische activiteiten. Om 11:00 sluiten we de brunch af en kan het hele gezin het museum gaan ontdekken voor een complete dag uit.

Op het menu

Paasbrood, brioche brood, minibroodjes, zachte witte broodjes, croissantjes, chocoladebrood, tulband

Boter, spreads, kazen, worsten en zoet beleg

Luxe beleg zoals brie, filet americain, blauwaderkaas, eier-zalmsalade, etc.

Frisse salade van veldsla met asperges, gepocheerde eieren, avocado, croutons en limoen/pestodressing

Zalmquiche

Hartige eiertaart

Vruchtensappen/vruchtenlimonade/koffie/thee/melk

Tickets


Wil je je verzekeren van een plek aan onze tafels? Koop dan snel een ticket. We hebben een beperkt aantal tafels beschikbaar. Alle tickets zijn inclusief entree voor het preHistorisch Dorp.

Prijs volwassene: € 32,50

Prijs kind (4 t/m 11 jaar): € 25,50

Kinderen t/m 3 jaar: gratis entree en lunchNIEUWS


Groots Vikingfestival met 300 Vikingen
2019-06-08

De Vikingen vallen het preHistorisch Dorp binnen! Het grootse Vikingfestival brengt dit jaar bijna 300 Vikingen naar Eindhoven van 8 t/m 10 juni. Het hele dorp wordt drie dagen lang overspoeld door een kampement van ambachtslieden, handelaars en krijgers.

bekijk het evenement >


Back to basic: Kom logeren in de prehistorie
2019-05-23

Pak je spullen en vertrek voor een weekend op een reis 2500 jaar terug in de tijd. Grijp deze kans om een nacht door te brengen in een ver verleden. Op zaterdag 6 juli is het preHistorisch Dorp open voor een overnachting.

bekijk het evenement >


Een weekend vol paasactiviteiten
2019-04-12

Bij ons vier je 3 dagen lang Pasen. Traditiegetrouw gaan we lekker aan de slag met eieren! Je kan paaseieren versieren met verschillende kleuren in het Ambachtenhuis, symbolen van klei maken, eieren zoeken en nog veel meer.

bekijk het evenement >