Vaderdag: bier brouwen en speenvarken!

Bezorg je vader en jezelf de tofste Vaderdag! Met speciale vader-activiteiten zoals modern en middeleeuws bierbrouwer, weetjes van biersommelier, bierproeverij en speenvarken aan het spit bereid boven open vuur!


Bierbrouwers op het middeleeuwse Marktplein, de bierproeverij met heerlijke streekbiertjes, een speenvarken aan het spit en een groot mannenkoor zorgen voor het leukste uitje op Vaderdag. 

Je vader mag ook nog eens bier proeven! Zo neemt bierbrouwerij Budels enkele van haar bijzondere streekbieren mee. Bij aankoop van een Cappucijner speciaalbier mag hij het exclusieve glas houden!

Hele gezinnen en families vermaken zich natuurlijk prima met historische activeiten zoals boogschieten, historische spelletjes en boomstamkano varen en nog veel meer!

Trakteer je vader op het leukste actieve uitje voor jullie allemaal!NIEUWS


REDBAD Experience
2018-06-26

Ontdek de wereld van REDBAD op dé filmlocatie. Met onder meer een exclusieve voorpremière en het Surviving REDBAD weekend.

bekijk het evenement >


Bezoek preHistorisch Dorp nu voor 1 euro
2018-06-05

Met de Lidl Museumactie bezoek je preHistorisch Dorp voor maar 1 euro! Zorg dat je snel je voucher aanvraagt, want op = op.

bekijk het evenement >


telefonische werkzaamheden
2018-05-25

Vrijdag 25 mei wordt er achter de schermen gewerkt aan onze telefooncentrale.

bekijk het evenement >