Verkeershinder zondag 14 oktober door marathon

Het marathon-parcours kan voor verkeer vanuit de richting Limburg voor verkeershinder zorgen op zondag 14 oktober tussen 10.20 en 13.15 uur.

preHistorisch Dorp blijft op 14 oktober goed bereikbaar vanuit de richting Tilburg A58/Den Bosch A2/Veghel A50  over de N2. Afslag Centrum / Strijp, via de Tilburgseweg en Limburglaan vind je het preHistorisch Dorp aan de Boutenslaan hoogstwaarschijnlijk zonder enig oponthoud.

Verkeer vanuit het zuiden en oosten raden we ook aan deze route te nemen! 

Extra aanwijziging voor verkeer vanuit het zuiden en oosten: rijdt over de A67/A2 vanaf kooppunt Leenderheide via de N2. Keren bij afslag Eindhoven Airport/Meerhoven-Noord vervolgens over de N2, Afslag Centrum / Strijp, via de Tilburgseweg en Limburglaan bereik je het preHistorisch Dorp aan de Boutenslaan probleemloos.

Let op: De toegangsroute via de Aalsterweg (kruising Anthon Coolenlaan/Floraalaan en die via de Leostraat (oostelijke Rondweg, kruising Leenderweg) kruist het marathonparcours. Hier kan met name in de ochtend ernstige verkeershinder ontstaan.NIEUWS


Back to basic: Kom logeren in de prehistorie
2019-05-23

Pak je spullen en vertrek voor een weekend op een reis 2500 jaar terug in de tijd. Grijp deze kans om een nacht door te brengen in een ver verleden. Op zaterdag 6 juli is het preHistorisch Dorp open voor een overnachting.

bekijk het evenement >


Het Historisch Ambachtenlab is van start!
2019-03-28

Wees erbij! Het Historisch Ambachtenlab is weer van start. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, en ben jij op woensdagmiddag het liefst creatief bezig? Kom dan alleen of samen met je vrienden, naar het preHistorisch Dorp. Waan je een hele middag in een andere tijd en maak iets moois met je eigen handen!

bekijk het evenement >


Winnaar kidsproof 2019!

preHistorisch Dorp is voor het tweede jaar op rij verkozen tot hét Kidsproof museum van Noord-Brabant. In totaal werden de Nederlandse musea dit jaar ruim 11.000 keer onder de loep genomen door 'museuminspecteurs', kinderen tot en met 12 jaar. Dankzij hun inspectierapporten prolongeren wij de titel. 

bekijk het evenement >