verkoelende zomeractiviteiten

Met dit warme weer kan iedereen wat verkoeling gebruiken. Daarom worden er in de verschillende tijdperken wateractiviteiten aangeboden. 

Je kunt onder andere heerlijk afkoelen onder een van de sproeiers, een waterspel doen met echte vikinghoorns of ga het water op in een prehistorische boomstamkano. Heb je geen zonnebrand bij je? De leem uit onze leemkuil is een uitstekend alternatief! 

Ook biedt het park genoeg plekken in de schaduw om even tot rust te komen. Benieuwd naar het aanbod wateractiviteiten tijdens je bezoek? Vraag het onze tijdgidsen.NIEUWS


nominatie leukste uitje van Brabant: Stem op ons!
2018-09-12

preHistorisch Dorp staat volgens de ANWB al op de tweede plaats voor "Leukste uitje, Noord-Brabant 2019". Help ons eerste worden door op ons te stemmen! Vind jij ons leuk en gun je ons 10-sterren? Doe mee en maak kans op een leuk uitje voor het hele gezin!

bekijk het evenement >


Scholen gratis naar preHistorisch Dorp: Inschrijving Museumschatjes geopend vanaf 28 augustus
2018-08-24

De inschrijving is inmiddels gesloten!

 Brabantse schoolgroepen kunnen preHistorisch Dorp gratis bezoeken met Museumschatjes. Klassen maken op een leuke, interactieve manier kennis met erfgoed én preHistorisch Dorp. Schrijf uw school snel; in deelname is beperkt!

bekijk het evenement >


REDBAD Experience
2018-06-26

Ontdek de wereld van REDBAD op dé filmlocatie. Met onder meer een exclusieve voorpremière en het Surviving REDBAD weekend.

bekijk het evenement >