verkoelende zomeractiviteiten

Met dit warme weer kan iedereen wat verkoeling gebruiken. Daarom worden er in de verschillende tijdperken wateractiviteiten aangeboden. 

Je kunt onder andere heerlijk afkoelen onder een van de sproeiers, een waterspel doen met echte vikinghoorns of ga het water op in een prehistorische boomstamkano. Heb je geen zonnebrand bij je? De leem uit onze leemkuil is een uitstekend alternatief! 

Ook biedt het park genoeg plekken in de schaduw om even tot rust te komen. Benieuwd naar het aanbod wateractiviteiten tijdens je bezoek? Vraag het onze tijdgidsen.NIEUWS


Een weekend vol paasactiviteiten
2019-04-12

Bij ons vier je 3 dagen lang Pasen. Traditiegetrouw gaan we lekker aan de slag met eieren! Je kan paaseieren versieren met verschillende kleuren in het Ambachtenhuis, symbolen van klei maken, eieren zoeken en nog veel meer.

bekijk het evenement >


Paasbrunch in het preHistorisch Dorp
2019-04-02

Vier het voorjaar en geniet samen met je familie van een heerlijke paasbrunch in het preHistorisch Dorp. Schuif eerste of tweede paasdag aan in onze herberg en laat je verwennen in een historische setting. Bij mooi weer brunchen we buiten! Naderhand kun je uiteraard met z’n allen genieten van de levende geschiedenis in ons museum: rondleidingen, workshops, dieren en natuurlijk allerlei paasactiviteiten. Tijdens Pasen zijn wij geopend van 10:00 – 17:00 uur, ook op maandag!

bekijk het evenement >


Het Historisch Ambachtenlab gaat van start!
2019-03-28

Wees erbij! Het Historisch Ambachtenlab gaat weer van start. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, en ben jij op woensdagmiddag het liefst creatief bezig? Kom dan alleen of samen met je vrienden, naar het preHistorisch Dorp. Waan je een hele middag in een andere tijd en maak iets moois met je eigen handen!

bekijk het evenement >