Vier je verjaardag in preHistorisch Dorp

Kom feesten in preHistorisch Dorp! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maken we er een historische festiviteit van! Wanneer iedereen een mooi riddervest aan heeft, kan het feest echt beginnen. We verklappen natuurlijk nog niet wat we precies gaan doen, maar reken er maar op dat je achteraf naar houtvuur zult ruiken en dat je met een mooi zelfgemaakte amulet naar huis zult gaan. In de pauze is er voor iedereen kruidenthee en de jarige krijgt een leuk cadeautje!

Tarieven

97,50 euro (voor maximaal 10 kinderen, 2 volwassen begeleiders)*

*Voor extra kinderen hanteren wij 9,75 euro per persoon en voor volwassenen 5,00 per persoon.

Praktische informatie

  • Kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur. (niet in de schoolvakanties)
  • Je wordt ontvangen door een historische bewoner van het dorp, die je rondleidt en de activiteiten uitlegt.
  • Wij verzoeken je vriendelijk om genoeg begeleiding mee te brengen, minimaal 1 volwassene op 5 kinderen. Als de begeleiders actief deelnemen aan de activiteiten en een oogje in het zeil houden, kan jullie historische gids alles zo soepel mogelijk laten verlopen.
  • Houd er rekening mee dat je in preHistorisch Dorp lekker vies kan worden. Zorg dus voor stevige schoenen en kleding waar je in kan kliederen.
  • Ook in de periode van november t/m maart is het mogelijk om je kinderfeestje te vieren in het preHistorisch Dorp. We stemmen het programma af op de weersomstandigheden!

TIP: Wil je blijven eten? Dat kan! Bij het reserveren kunnen wij dit op jouw wensen afstemmen.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl