Teambuilding

Bij onze teambuilding arrangementen leer je je teamgenoten niet alleen beter kennen, je komt ook jezelf tegen.

Lees verder voor meer info


Vergaderen

Op de eerste verdieping van onze herberg is een kleine, knusse vergaderzaal, die voorzien is van airconditioning. Ideaal voor een brainstormsessie of een wat langer durend overleg waarbij u tussendoor de benen kunt strekken in een historische, inspirerende omgeving.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl


Borrelen & Dineren

Ons middeleeuws stadje, gelegen in de groene Genneper Parken, biedt een prachtig sfeervolle setting voor ieder evenement. Geniet samen met collega´s van een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in preHistorisch Dorp. Wat dacht u bijvoorbeeld van een middeleeuws dinerbuffet? De herbergier van herberg Den Bonten Os ontvangt jullie graag bij het knapperend haardvuur. Hij serveert desgewenst streekproducten en bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven.

Meer weten? Wij nodigen u graag uit in onze sfeervolle middeleeuwse herberg en authentieke ambachtshuizen om de mogelijkheden te bespreken.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl.


Personeelsfeest

Een jubileumjaar, sales record of een andere belangrijke gebeurtenis voor uw bedrijf? preHistorsich Dorp biedt u de gelegenheid om dit uitgebreid met uw collega's te vieren, ook in de sfeervolle winterse periode. Dichtbij het centrum van Eindhoven en midden in Genneper Parken biedt preHistorisch Dorp bijzondere mogelijkheden voor een uniek personeelsfeest. Combineer uw evenement met een van onze arrangementen. Laat u inspireren door ons aanbod, dan maken wij samen met u een personeelsfeest op maat.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl


preHistorisch Dorp komt naar u!

Bent u slecht ter been of is het om een andere reden moeilijk om ons te bezoeken? Wij kunnen het verleden ook naar u toe brengen! In een middag maakt u kennis met verschillende aspecten van het leven uit één van de zes tijdperken die ons museum laat zien. Alle zintuigen worden hierbij geprikkeld! We vertellen, gekleed als historisch figuur, over hoe het vroeger was en laten mensen ruiken, proeven en voelen aan materalen die de mensen vroeger tot hun beschikking hadden. Verschillende ambachten, zoals het bewerken van leer, bot of textiel passeren de revue en wie wil mag zelf een poging wagen. Zo brengen we een stukje museum naar de mensen toe!

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl


Sfeervolle bedrijfs-, kerst-, & midwinterborrel


Wat is er leuker dan het jaar goed af te sluiten met uw medewerkers of gezellig met collega’s vooruit te blikken op het nieuwe jaar! In de spannende en verrassende omgeving van de sfeervolle herberg Den Bonten Os ontvangen wij u graag. Te midden van de ambachtshuizen aan het historisch marktplein beleeft u een authentieke middeleeuwse sfeer. 

Lees verder voor meer info