Inleiding

Ga je mee naar Endehoven? De komende dagen woon jij in onze Adellijke hoeve, als één van de eerste heersers van onze stad.

Het middeleeuwse schoolkamp staat in het teken van ambachten. Net als 1000 jaar geleden gaan de kinderen aan de slag als smeden en leerbewerkers, wevers en bakkers. Ze bakken brood, maken kaarsen, zagen, kloven en koken. Alles precies zoals in de Tijd van monniken en ridders. Natuurlijk is er ook tijd om te spelen! Je kunt varen in een boomstamkano of schieten op de boogbaan – na dít schoolkamp wil je misschien wel nooit meer naar huis!

Ontvang meer informatie of reserveer direct

Schoolkamp in de middeleeuwen

Lees verder voor meer informatie over het twee- of driedaagse programma.

Wil je iets anders dan beschreven? Wij leveren maatwerk!

24 uurs-programma

48 uurs-programma

Praktische informatie

Tarieven
24 uurs-programma: 34,95 euro per persoon.
48 uurs-programma: 69,90 euro per persoon.
Alle kosten zijn inclusief eten, historische begeleider, materialen en overnachting.
Minimaal 20 leerlingen.

Nieuw dit jaar (vanaf 1 september): voor in de avonden: een break-in box! Ofwel, een escape room binnenstebuiten. Kun jij het geheim ontrafelen en de kist openen? Door handige trucs en slimme oplossingen kom je steeds een stapje dichter bij het doel én leer je meteen iets over archeologie. 

Eet je liever biologisch? Het is mogelijk om ons programma te boeken met biologische producten en vlees. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je nog langer blijven? Dat kan! Boek het Lekker Lang Blijven arrangement en voeg voor 15- een 2- of 4-uursprogramma toe aan je verblijf.