Jouw verjaardag in het preHistorisch Dorp

Kom feesten in het preHistorisch Dorp! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maken we er op woensdagmiddag een historische festiviteit van. Wanneer iedereen een mooi riddervest aan heeft, kan het feest echt beginnen. We verklappen natuurlijk nog niet wat we precies gaan doen, maar reken er maar op dat je achteraf naar houtvuur ruikt en dat je met een mooi zelfgemaakte amulet naar huis gaat. In de pauze is er voor iedereen lekkere kruidenthee en krijgt de jarige een leuk cadeautje!

Momenteel ontwikkelen we ons kinderfeestjesconcept: jouw dag wordt nog stoerder, leuker en onvergetelijker! Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste vernieuwingen.

Tarieven

€ 102,50 (voor maximaal 10 kinderen, 2 volwassen begeleiders)*

*Voor ieder extra kind rekenen wij € 9,75 en voor iedere extra volwassene € 5,25.

Praktische informatie

  • Van 1 april t/m 3 november is ons park geopend voor kinderfeestjes
  • Kinderfeestjes kun je boeken op woensdag van 14.00 - 16.30 uur (niet in de schoolvakanties)
  • Je wordt ontvangen door een historische bewoner van het dorp, die je rondleidt en de activiteiten uitlegt
  • Wij verzoeken je vriendelijk om genoeg begeleiding mee te brengen, minimaal 1 volwassene op 5 kinderen. Als de begeleiders actief deelnemen aan de activiteiten en een oogje in het zeil houden, kan jullie historische gids alles zo soepel mogelijk laten verlopen.
  • Houd er rekening mee dat je in preHistorisch Dorp lekker vies kan worden. Zorg dus voor stevige schoenen en kleding waar je in kan kliederen.

TIP: Wil je blijven eten? Dat kan! Bij het reserveren kunnen wij dit op jouw wensen afstemmen.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl