Entreeprijzen

De entreeprijs is € 9,75.

Kinderen t/m 3 jaar, begeleiders gehandicapten*, Museumkaarthouders en honden gratis. 

Bij het Vikingfestival geldt een kassatoeslag van € 4,75 (met uitzondering van kinderen t/m 3 jaar en begeleiders gehandicapten)

Tip: Download thuis alvast gratis onze app de Tijdkijker in Google PlayStore en AppStore.

 

E-ticket

Voorkom wachttijd aan de kassa en koop je ticket online. Je ontvangt je tickets per mail.

Onder 16 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

* Maximaal 1 begeleider per persoon, niet in combinatie met arrangementen.

Abonnementen

Wil jij het hele seizoen het park onbeperkt bezoeken? Kies dan voor een abonnement. Beleef alle evenementen; historisch Pasen, romeinenweek, magieweekend, de Vikingmarkt, het ridderfestijn, foodfest en nog veel meer. Op het middeleeuwse marktplein is de sfeer altijd fijn! In het weekend kun je heerlijk lunchen in onze middeleeuwse Herberg Den Bonten Os.

Abonnement volwassene: € 29,50
Abonnement kinderen 4 t/m 12 jaar; € 23,50

AGENDA


Historisch Ambachtenlab
Iedere woensdagmiddag 15:00 - 17:00 uur

Weet jij hoe je van leer een armband maakt? Of wil je heel graag een eigen drinkbeker van hoorn maken? Kom dan naar het Historisch Ambachtenlab in het preHistorisch Dorp in Eindhoven.
Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen op woensdagmiddag creatief aan de slag met oeroude technieken in deze historische knutselclub.

bekijk het evenement >


Koningsschieten: Schiet raak met pijl en boog
22 juni 2019

In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 juni wordt in het preHistorisch Dorp een traditioneel ´Koningsschieten´ gehouden. Met historische pijl en boog. Op zaterdag kunnen bezoekers zelf leren schieten. Een handboog, een pijl en een doel. Het lijkt simpel, maar is het dat ook? Ervaar het zelf en leer deze eeuwenoude sport. 

bekijk het evenement >


Wasdag: vies en vuil verleden?
29 en 30 juni 2019

Kleren maken de man: dat is al sinds dat we kleding dragen. Alleen zag kleding er vroeger toch wel wat anders uit dan nu...

bekijk het evenement >