Vier je verjaardag in preHistorisch Dorp

Kom feesten in het preHistorisch Dorp! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maken we er een historisch knalfuif van! Wanneer iedereen een mooi riddervest aan heeft, kan het feest echt beginnen. We verklappen natuurlijk nog niet wat we precies gaan doen, maar reken er maar op dat je achteraf naar houtvuur zult ruiken en dat je met een mooi zelfgemaakte amulet naar huis zult gaan. In de pauze is er voor iedereen kruidenthee en de jarige krijgt een leuk cadeautje!

Tarieven

97,50 (standaard 10 kinderen, 2 volwassen begeleiders)*

*Voor extra kinderen hanteren wij 9,75 per persoon en voor volwassenen 5,00 per persoon

Praktische informatie

  • Kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur. (niet in de schoolvakanties)
  • Je wordt ontvangen door een historische bewoner van het dorp, die je rondleidt en de activiteiten uitlegt.
  • Het kinderfeestje is geschikt voor 10 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.
  • Wij verzoeken je vriendelijk om genoeg begeleiding mee te brengen, minimaal 1 volwassene op 5 kinderen. Van de begeleiders wordt verwacht dat ze actief deelnemen aan de activiteiten en een oogje in het zeil houden.
  • Zorg bij regenachtig of fris weer voor regen en/of warme kleding en voor stevige schoenen/laarzen. Laat alle kinderen weten dat ze kleding aandoen die vies mag worden.
  • Ook in de periode van november t/m maart is het mogelijk om je kinderfeestje te vieren in het preHistorisch Dorp. We stemmen het programma af op de weersomstandigheden!

Wil je blijven eten? Dat kan!

Klik hier voor de mogelijkheden in onze herberg.