Nieuws

Het Historisch Ambachtenlab is van start!

Wees erbij! Het Historisch Ambachtenlab is weer van start. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, en ben jij op woensdagmiddag het liefst creatief bezig? Kom dan alleen of samen met je vrienden, naar het preHistorisch Dorp. Waan je een hele middag in een andere tijd en maak iets moois met je eigen handen!

lees verder >Winnaar kidsproof 2019!

preHistorisch Dorp is voor het tweede jaar op rij verkozen tot hét Kidsproof museum van Noord-Brabant. In totaal werden de Nederlandse musea dit jaar ruim 11.000 keer onder de loep genomen door 'museuminspecteurs', kinderen tot en met 12 jaar. Dankzij hun inspectierapporten prolongeren wij de titel. 

lees verder >3 en 4 augustus: spinnersweekend

Wol- en Spinliefhebbers opgelet! Op 3 en 4 augustus houden wij een spinnersweekend. Je bent deze twee dagen welkom om alles te ontdekken over de geschiedenis van het spinnen van wol en vlas, maar vooral om zélf mee te doen.

lees verder >AGENDA


Winterborrel: onze warmste bedrijfsborrel
november t/m maart

Terugkijken op een goed jaar, of juist vooruit kijken naar volgend jaar? Reis met collega’s door de tijd in het preHistorisch Dorp. Geniet in authentieke middeleeuwse setting van de winterborrel of nieuwjaarsborrel, onze warmste bedrijfsborrel in herberg Den Bonten Os. 

bekijk het evenement >


Ridders openen seizoen 2020, hijs je in het harnas!
28 & 29 maart 2020

In het laatste weekend van maart gaat het preHistorisch Dorp weer open. Dat doen we feestelijk, want de Hospitaalridders bestaan 10 jaar en dat moet gevierd worden! 

bekijk het evenement >


Heksia: De magische wereld van heksen en heidenen
11 t/m 13 april 2020

Hekserij leeft! Met Pasen duik je in de sfeervolle omgeving van het preHistorisch Dorp in de wereld van rituelen en magie.

bekijk het evenement >