REDBAD Experience

Beleef de echte REDBAD Experience op dé filmlocatie. Met onder meer exclusieve voorpremière en Surviving REDBAD weekend.

De REDBAD Experience is afgetrapt op Dutch Comic Con met een spectaculaire win-actie. De REDBAD Experience is een bijzondere serie van 4 unieke historishe evenementen die in het teken staan van het historische filmepos van Roel Reiné.

Zie hieronder het exlusieve aanbod!

1. Vikingfestival 19-21 mei

Meer dan 200 Vikingen bezetten preHistorisch Dorp tijdens het grootse Vikingfestival! Ontdek marktkramen met de mooiste ambachtsstukken, ervaar een spektakel bij de vechtdemonstraties, kijk je ogen uit bij de re-enactments en beleef de vroege-middeleeuwen!

Bestel hier je tickets! Op zaterdagavond is er op reservering een groot Vikingdiner in de middeleeuwse herberg 'Den Bonten Os'. Reserveren?  via info@prehistorischdorp.nl

2. Voorpremière in samenwerking met Service Bioscoop ZIEN Eindhoven 26 juni

Twee dagen voor de wereldpremière: REDBAD Experience voorpremière in Service Bioscoop ZIEN Eindhoven met castleden, en speciale preHistorisch Dorp acties. Nu te reserveren op www.zienbioscopen.nl of via 040-2974747 (kies zelf de best beschikbare stoelen).

3. REDBAD EXPO vanaf 30 juni

Dé expo van de making of REDBAD. Met storyboards, after battle scènes in preHistorisch Dorp en unieke rekwisieten waaronder kostuums, wapens en beelden.

4. Surviving REDBAD Weekend 14-15 juli

Wil jij weten hoe het leven écht was in de tijd van Redbad? In een tijd van afzien en bikkelen om je eten dagelijks op je bord te krijgen? Meld je dan nu aan voor Surviving Redbad! Je wordt een weekend ondergedompeld in de sfeer van de film – een varken boven vuur dat je zelf gemaakt hebt, houthakken, boogschieten, zwaardvechten en slapen in het Redbad langhuis uit de film! Durf jij het aan? 

99 euro per persoon, vanaf 16 jaar. Bestel hier je deelnamebewijs!

Check de Redbad Official Teaser Trailer (april 2018)


AGENDA


Nationale Museumweek ons echte goud
Was op 16 - 24 april

De Nationale Museumweek van 16 tot en met 24 april zet de schijnwerpers op een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is. U kunt het ontdekken door verrassende initiatieven, binnen en buiten de muren van het museum. Dichterbij dan je denkt!

bekijk het evenement >


De Romeinen komen! schrijf jij geschiedenis?
Was op 30 april - 8 mei

De Romeinen komen in de meivakantie! Ontdek het leven van deze veroveraars en bewonder de welvaart die ze naar onze streken brachten. Bouw jij mee aan een inheems-Romeins gebouw?

bekijk het evenement >


De échte wereld van Jeroen Bosch
Was op 3 juli

Zondag 3 juli beleef je magie en bijgeloof in de middeleeuwse wereld van Jeroen Bosch.

bekijk het evenement >