Openingstijden

Wij openen onze poorten weer op zaterdag 30 maart 2019

Voor kinderfeestjes, families, groepen en bedrijven bieden we het hele jaar door bijzondere arrangementen. Lees verder voor meer info.

Van 21 december tot en met 7 januari zijn wij niet bereikbaar in verband met de feestdagen.

---

vanaf 30 maart 2019, dinsdag t/m zondag
11.00 - 17.00 uur

Op maandag geopend tijdens feestdagen, waaronder Pasen en Pinksteren (tijden kunnen afwijken), en tijdens schoolvakanties.

Seizoenseinde is op zondag 3 november 2019.

Kijk hier voor een routebeschrijving.

Tickets

De entreeprijs bedraagt 9,75 euro per persoon. Kinderen t/m 3 jaar, begeleiders gehandicapten* en Museumkaarthouders gratis.

Tip: Download thuis alvast gratis De Tijdkijker in Google PlayStore en AppStore. 

Koop direct je tickets

Ontvang je tickets per mail. Géén reserverings-, of bijkomende kosten.

Onder 16 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

* Maximaal 1 begeleider per persoon, niet in combinatie met arrangementen.

Abonnementen

Met een abonnement heb je het hele seizoen gratis toegang. Beleef alle evenementen; historisch Pasen, de Vikingmarkt, een belegering in de Tachtigjarige jarige oorlog, overleven in de prehistorie en nog veel meer. Op het middeleeuwse marktplein is de sfeer altijd fijn! In het weekend kun je heerlijk lunchen in onze middeleeuwse herberg Den Bonten Os. En iedere woensdag is er een nieuwe activiteit te beleven in het Historisch Ambachtenlab!

Dit alles voor slechts 24,95 euro te verkrijgen bij de receptie.

Gezinnen krijgen 15% korting!

FAQ

Wat zijn de openingstijden? Tijdens het seizoen is preHistorisch Dorp geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties zijn wij ook op maandag geopend.

Wat kost een kaartje? Een kaartje kost € 9,75. Kinderen tot en met 3 jaar en een begeleider van een gehandicapt persoon* hebben gratis toegang.

Is mijn museumkaart geldig? Ja, op vertoon van uw Museumkaart heeft u gratis** toegang tot preHistorisch dorp

Krijg ik gezinskorting? Nee, maar als u vaker wilt komen hebben wij wel zeer voordelige abonnementen. Zie hiervoor onze Website.

Heeft u ook abonnementen? Ja, met een abonnement heeft u het hele seizoen gratis toegang.

Kan ik mijn hond meenemen? Ja, mits aangelijnd is uw hond ook welkom bij het museum.

Hebben jullie speciale evenementen? Ja, van speciale themaweken en -weekends tot extra activiteiten. Kijk voor verdere informatie op onze site onder agenda.

Kan ik met mijn PIN pas betalen? Ja, bij de kassa is een PIN apparaat aanwezig. In herberg ‘Den Bonten Os’ kunt u exclusief met uw pinpas betalen.

Zijn er rondleidingen in het museum? Ja, enkele keren per dag zullen onze Tijdgidsen u meenemen voor een zeer informatie rondleiding. Aanvangstijden kunt u navragen bij de receptie en staan vermeld op het bord op het middeleeuwse marktplein. Voor bezoekers met een verstandelijke beperking bieden wij, geheel vrijblijvend, een rondleiding op maat. Hier voor kun je telefonisch contact met ons opnemen. Hiernaast is er ook een virtuele rondleiding. Deze Tijdkijker is een innovatieve app die u thuis al kunt Downloaden.

Is preHistorisch Dorp voor gehandicapten toegankelijk? Ja, er zijn verharde paden aangelegd en alle huizen zijn ook toegankelijk. Ook scootmobielen  zijn uiteraard welkom in ons museum. 

Kan ik lunchen bij het museum? Ja, in herberg 'Den Bonten Os' kan je genieten van een uitgebreid aanbod van lunch gerechten. Kijk voor de openingstijden op de Herberg pagina.

Kan ik mijn mobiele telefoon opladen in het museum?  Ja, dat kan in herberg ‘Den Bonten Os’.

Is er gratis WIFI beschikbaar in het museum? Ja, door het gehele museumpark is gratis WIFI beschikbaar.

Is roken toegestaan in het museum? Roken is uitsluitend toegestaan op het middeleeuwse Marktplein en voor de receptie/Tolhuys.

Kan ik meedoen met de activiteiten? Ja, onder begeleiding zijn er diverse activiteiten waar u en uw kinderen aan kunnen deelnemen. Zie hiervoor de Wat is er te doen? pagina op de website.

Is er een fotograaf aanwezig? Ja, in het museumpark loopt een fotograaf rond die foto's maakt voor eigen PR.

Spreekt u ook Engels? Alle activiteiten worden ook in het Engels aangeboden.

Heeft u nog andere vragen? Hiervoor kunt u terecht bij  info@eindhovenmuseum.nl  of telefonisch via 040-252 22 81

* Maximaal 1 begeleider per persoon, niet in combinatie met arrangementen.

** Tijdens evenementen kan er een extra toeslag gelden. Dit staat vermeld op de evenementen pagina van het betreffende evenement.