borrelen & dineren

Ons middeleeuws stadje biedt een prachtige locatie voor ieder evenement. Geniet van een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in het preHistorisch Dorp, vlakbij het centrum van Eindhoven.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een middeleeuws dinerbuffet? De herbergier van Herberg Den Bonten Os ontvangt jullie graag bij een knapperend haardvuur. Hij serveert streekproducten en bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven.

Tussen het historische eten door kun je de benen strekken in het preHistorisch Dorp, dat prachtig gelegen is in de groene Genneper Parken. Deze locatie, de bijzondere setting en onze persoonlijke en professionele service staan garant voor een onvergetelijke borrel of diner!

Op zoek naar een sprookjesachtige nieuwjaars- of winterborrel? Bekijk dan snel de mogelijkheden voor onze warmste bedrijfsborrel.

Bekijk ook onze complete horecafolder. Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl. Wij nodigen je graag uit in onze sfeervolle middeleeuwse herberg en authentieke ambachtshuizen om de mogelijkheden te bespreken.